Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Μελών και Φίλων για Συμμετοχή στο Συνέδριο Οργανώσεων ΜΧΣ Ανατολικής Μεσογείου στη Κύπρο 3-6 Μαρτίου 2010. (Καταληκτική ημερομηνία: 3/2/2010)

 

Με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Οργανώσεων ΜΧΣ των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου, θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο στη Λάρνακα της Κύπρου από 3 έως 6 Μαρτίου 2010. Στο Συνέδριο θα παρουσιασθεί η δράση των Οργανώσεων και θα επεξεργασθούν προτάσεις έργων και δράσεων με στόχο την από κοινού υλοποίηση.

Οι Έλληνες ΜΧΣ προκειμένου να δώσουν πρωτοβουλία αλλά και κίνητρο για συμμετοχή, στους νέους ενδιαφερόμενους και φίλους της Οργάνωσης, απευθύνουν πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής 2 ατόμων με καταληκτική ημερομηνία Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει στην τακτική μηνιαία συνάντηση των μελών και φίλων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέσω email. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρευρεθούν στη συνάντηση την Πέμπτη προκειμένου να γίνει και ο συντονισμός των ενεργειών.

Ελάχιστη απαίτηση για τη συμμετοχή είναι η δυνατότητα επικοινωνίας στα Αγγλικά, και η δεκάλεπτη παρουσίαση των Ελλήνων ΜΧΣ στο Συνέδριο επίσης στα Αγγλικά. Τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και διατροφής καλύπτονται από την Οργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο: www.ewb-international.org